Nytt spisested på Union Brygge: Litt Kaos

Like før jul åpnet dørene til Litt Kaos, et spennende og stilfullt tilskudd til Union Brygge. På kort tid har restauranten rukket å bli en favoritt blant både lokale og besøkende – og navnet til tross, her er det lite som minner om kaos. Med en lun atmosfære, smakfulle retter og en meny basert på sesongens beste råvarer, legger Litt Kaos til rette for gode matopplevelser i hjertet av Drammen.

Thumbnail processed 0 EA74 DDD 2 BBF 4 D6 A 8 EBB 77802 EA1 F7 EC

Bak Litt Kaos står en erfaren gjeng med dype røtter i byens restaurantliv. Disse dyktige kokkene og restaurantfolkene har tidligere vært med på å drive noen av Drammens mest populære spisesteder: Frode Wulff, Thomas Edvardsen, Olav Sandvik, Joel Gustavsen, Marco Encarnacao, Katrine Opdal.

Hvis noen av disse navnene virker kjent, er det kanskje fordi du har besøkt steder som Mesa 52, Pampa Bistro, Café Bragernes eller Ypsilon Bar tidligere. Nå har de samlet krefter for å skape noe helt eget på Union Brygge – et sted hvor kvalitet, gode smaker og ekte matglede står i sentrum.

Enten du vil nyte en deilig middag med venner, ta et glass etter jobb eller oppleve spennende smaker i en avslappet setting, er Litt Kaos et sted verdt å sjekke ut. Velkommen inn for en uformell, men smakfull opplevelse!

Bli bedre kjent med konseptet og menneskene bak her!

Processed FADCC54 D 7225 4 D2 A 87 ED F71 AAB328 AAC

Design og utvikling av lemon.no