Nye boliger der by blir til fjord

Lengter du etter å bo i fredelige omgivelser tett på byen? På Glassverket skaper vi et helt nytt nabolag langs vannet. En boligperle med unik beliggenhet.

Glassverket INT 07 I Leil1501 Soverom 04

I et 600 meter langt belte på sydsiden av Drammensfjorden, bare 10 minutter med bil fra Drammen sentrum, skal vi bygge 500 leiligheter over en 10-års periode. Vi skal skape en familievennlig perle i vannkanten - en oase med parker og brygger hvor folk kan møte folk og ikke biler.

Det skal etableres en sammenhengende fjordpromenade som er allment tilgjengelig, med solrike leiligheter, lunt beliggende nesten ute i vannet.

Besøk Glassverkets hjemmeside

Shutterstock 1626785782 jpg justert størrelse

Beliggenhet

Glassverkets plassering – ytterst på Nøstodden – gir en opplevelse av å være omgitt av Drammensfjorden. Den åpne og luftige beliggenheten gir lang sikt både nordover – inn i Lierdalen – og ut i det store fjordrommet i sørøst, omrammet av lave, grønne åser.

Høres dette ut som et fint sted å bo? Omgivelsene gir deg følelsen av landlig beliggenhet og ro, samtidig som du befinner deg i behagelig sykkelavstand til Strømsø torg. Planen er at fremtidens fjordpromenade skal strekke seg hele veien herfra og inn til sentrum.

Glassverket EXT 03 Brygge 01 Shutterstock 1355929280 jpg justert størrelse ALT 0 6 Foto

Design og utvikling av lemon.no